Punajuuririsotto 10/2014

1. Raasta sipuli ja kuoritut punajuuret.

2. Kiehauta vesi ja liemikuutio ja pidä lämpimänä.

3. Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota siinä riisi, sipuli ja punajuuriraaste noin 5 min.
4. Lisää1 dl kasvislientä ja kerma.

5. Kun neste on imeytynyt riisiin, lisää kasvislientä ja mehua pienissä erissä välillä sekoittaen, kunnes risotto on kosteaa ja mehevää.

6. Mausta pippurilla ja etikalla.

7. Viimeistele aurajuustolla ja basilikalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g544g147kcal7.1g26.1g1.1g9.3g
Punajuuri 816g313kcal8.2g56.3g1.6g20.4g
Vesi, vesijohtovesi 952g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1 kpl = 10 g (Knorr), annos 10g27g71kcal3g1g6g0.4g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste82g604kcal0g0g66.9g0g
Risottoriisi (Pirkka)544g1796kcal36.5g435.4g2.2g0g
Omenatäysmehu 100% (Pirkka)272g122kcal0.5g29.9g2.7g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)61g12kcal0g4g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu1361g816kcal13.6g61.2g54.4g0g
Aurajuusto340g1157kcal68g0g98.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10077kcal273.8g1227.8g467g60.2g
Valittu annoskoko5000g5038kcal136.9g613.9g233.5g30.1g
Annoskoko puolitettuna2500g2519kcal68.5g307g116.8g15.1g
Arvot/100g100g101kcal2.7g12.3g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444123