Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1572g2609kcal298.6g0g157.2g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Valkosipuli 61g66kcal4.8g9.9g0.4g1.3g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g11g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g16g7.2kcal0.1g1.5g0.1g0.3g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g2245g1594kcal35.9g359.2g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 898g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8646kcal683.4g758g320.6g9.2g
Valittu annoskoko5000g4323kcal341.7g379g160.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2162kcal170.9g189.5g80.2g2.3g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444673