Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)759g250kcal3g50.8g2.3g11.4g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)2207g3070kcal245g8.8g229.5g0g
Sokeri 821g3331kcal0g819.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g35g138kcal0g34.1g0g0g
Leivinjauhe 35g61kcal1.8g13g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 897g3076kcal91.4g627.6g10.8g31.4g
Rypsiöljy 248g2196kcal0g0g248.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g24243kcal682.4g3108.4g981.8g86g
Valittu annoskoko5000g12122kcal341.2g1554.2g490.9g43g
Annoskoko puolitettuna2500g6061kcal170.6g777.1g245.5g21.5g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566