Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 2364g1402kcal231.9g70.9g9.5g0g
Sokeri 402g1631kcal0g401.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai615g2151kcal73.8g436.4g12.9g18.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g47g189kcal0g46.8g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1560g2226kcal195g4.7g159.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15198kcal1001.4g1920.6g364.6g36.8g
Valittu annoskoko5000g7599kcal500.7g960.3g182.3g18.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3799kcal250.4g480.2g91.2g9.2g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104