Revitty possu juurespata

Laita kassler isoon pakastepussiin.

Mittaa pussiin mausteet ja barbequekastike.

Sulje pussi ja pyörittele sitä hetki, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan.

Anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen uuniin laittamista.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Laita liha ja marinadi reilun kokoiseen uunivuokaan.

Paista uunin keski-/yläosassa 30 min.
Laske uunin lämpötila 125 asteeseen.

Kuori ja paloittele sipulit, juurekset ja perunat isohkoiksi paloiksi.

Lisää ne ja vesi vuokaan lihan ympärille.

Peitä vuoka foliolla.

Paista n. 4 t tai kunnes liha on mureaa ja se hajoaa haarukalla vedettäessä.

Nosta liha työlaudalle.

Kaada vuokaan ruokakerma ja laita vuoka takaisin uuniin ilman foliota.

Nyhdä liha säikeiksi haarukalla.

Jos lihassa on ylimääräistä rasvaa, voit poistaa sen tässä vaiheessa.

Ota vuoka uunista ja nosta nyhdetty liha juuresten päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 437 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana1526g2625kcal273.1g7.6g167.8g0g
Valkosipuli 7.6g8.3kcal0.6g1.2g0g0.2g
Chili paprika punainen4.8g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Paprikajauhe 3.8g12kcal0.6g0.7g0.5g1.4g
Mustapippuri 3.8g11kcal0.4g1.5g0.1g1g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Barbeque Sauce (Cattlemen´s), annos 15g286g343kcal77.2g54.4g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)477g129kcal6.2g22.9g1g8.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g372g104kcal2.2g22.1g0.7g9.3g
Lanttu 572g165kcal5.7g26.3g1.7g10.3g
Peruna, vanha, kuorittu 954g726kcal17.9g147.8g1.9g9.5g
Vesi298g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g477g525kcal14.3g15.3g47.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9299kcal796.6g600.4g445.6g79.6g
Valittu annoskoko5000g4649kcal398.3g300.2g222.8g39.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2325kcal199.2g150.1g111.4g19.9g
Arvot/100g100g93kcal8g6g4.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446142