Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g218g746kcal45.8g0g61g0g
Sipuli 335g101kcal4.2g16.1g0.7g5.7g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g1189g1307kcal273.4g0g17.8g0g
Punajuuri 430g165kcal4.3g29.7g0.9g10.7g
Paprika punainen 119g35kcal1.1g5.3g0.5g2.3g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g20g178kcal0g0g19.8g0g
Parsakaali brokkoli 489g172kcal22.6g9.5g1.5g12.2g
Katkarapu 594g407kcal85.8g0g6.5g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g22g61kcal4.4g1.1g4.4g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1189g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka396g1387kcal30.1g313g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9116kcal943.4g749.4g232.6g62.2g
Valittu annoskoko5000g4558kcal471.7g374.7g116.3g31.1g
Annoskoko puolitettuna2500g2279kcal235.9g187.4g58.2g15.6g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790