Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1351g474kcal62.4g26.4g4.1g33.8g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g507g71kcal9.6g2g2.5g0g
Vesi2703g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g338g574kcal6.8g17.9g50.7g0g
Sipuli (kuorittu)101g27kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g2293kcal160.2g102.4g115g71g
Valittu annoskoko5000g1146kcal80.1g51.2g57.5g35.5g
Annoskoko puolitettuna2500g573kcal40.1g25.6g28.8g17.8g
Arvot/100g100g23kcal1.6g1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448026