Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai924g3420kcal46.2g295.8g231.1g18.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1156g1918kcal219.6g0g115.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl31g275kcal0g0g31.2g0g
Sipuli (kuorittu)347g94kcal4.5g16.6g0.7g5.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g924g188kcal5.5g35.1g2.8g12.9g
Juustoraaste Arla Magre 17%231g647kcal67g5.8g39.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 693g125kcal3.9g17.3g2.8g4.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g693g141kcal4.2g26.3g2.1g9.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13615kcal701.8g793.8g851.2g103.8g
Valittu annoskoko5000g6807kcal350.9g396.9g425.6g51.9g
Annoskoko puolitettuna2500g3404kcal175.5g198.5g212.8g26g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448249