Herkkumakaronlaatikko a la Maire

Laita makaronit kiehumaan suolalla maustettuunveteen ja uuni lämpiämään 200C.

Paahda jauheliha silputunsipulinkera.

Ota iso kulho, jossa sekoitat tomaattimurskat, smetanat, murskatut valkosipulit, musta ja valkopippurirouheet lihaseoksen sekä puolet juustoraasteesta.

Suolaa2-3 tl.
Laita isoon vuokaan vuorotellen makaronia ja lihaseosta päälimmäiseksi
100g juustraastetta.

Uuniin noin tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1646g2732kcal312.7g0g164.6g0g
Sipuli (kuorittu)103g28kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Makaroni, keitetty, suolaa 720g695kcal21.7g141.1g2.3g7.1g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 1646g484kcal9.2g87.2g3.3g31.3g
Smetana, rasvaa n. 40 % 412g1605kcal8.8g9.1g172.8g0g
Valkosipuli 25g27kcal2g4g0.1g0.5g
Juustoraaste emmental punaleima412g1605kcal119.3g0g123.4g0g
Mineraalisuola keskiarvo 31g0.4kcal0.1g0g0g0g
Oregano, kuivattu 4.1g13kcal0.5g0.9g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14377kcal951.2g494.4g934.2g84.8g
Valittu annoskoko5000g7189kcal475.6g247.2g467.1g42.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3594kcal237.8g123.6g233.6g21.2g
Arvot/100g100g144kcal9.5g4.9g9.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=449429