Äyriäispaella (Pirkka)

1. Sulata äyriäissekoitus pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta hyvin.

2. Hienonna sipuli ja valkosipulit.

Suikaloi paprika.

Kuutioi chorizo pieniksi kuutioiksi.

Kuumenna pannulla rasva ja kuullota sipuleita siinä hetki.

Lisää pannulle chorizo ja riisit.

Jatka kuullottamista, kunnes riisi muuttuu läpikuultavaksi.

3. Lisää pannulle kiehuva vesi ja mausteet.

Hauduta kannen alla noin 17 minuuttia, kunnes riisi on lähes kypsää.

4. Lisää joukkoon suikaloitu paprika ja hauduta pari minuuttia.

Sekoita paellaan valutettu äyriäissekoitus.

Kuumenna ja hauduta vielä 3-5 minuuttia.

Koristele paella tuoreella persiljalla ja sitruunalohkoilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Akalliop
AineksetMääräEnergiaPHRK
Äyriäissekoitus (Pirkka), annos 350g2142g1928kcal364.1g75g32.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g43g45kcal3.4g7g0.3g0.9g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g61g551kcal0g0g61.2g0g
Paprika punainen 1102g322kcal10.4g49.6g4.4g20.9g
Chorizo makkara (Pirkka), annos 100g612g2154kcal122.4g3.1g183.6g0g
Riisi tumma 1040g3631kcal72.8g749.1g23.9g41.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17261kcal1146.2g1767.6g611g126.8g
Valittu annoskoko5000g8631kcal573.1g883.8g305.5g63.4g
Annoskoko puolitettuna2500g4315kcal286.6g441.9g152.8g31.7g
Arvot/100g100g173kcal11.5g17.7g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=450619