Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)2071g2299kcal254.7g39.3g122.2g16.6g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1036g785kcal19.4g159.7g2.1g10.4g
Porkkana, keitetty, suolaa 414g138kcal2.6g23.4g0.8g10.7g
Lanttu 592g171kcal5.9g27.2g1.8g10.7g
Sipuli (kuorittu)296g80kcal3.8g14.2g0.6g5g
Vesi, vesijohtovesi 592g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6943kcal572.8g527.6g255g106.8g
Valittu annoskoko5000g3471kcal286.4g263.8g127.5g53.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1736kcal143.2g131.9g63.8g26.7g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201