Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 999g3268kcal101.7g663g11g33.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha999g1658kcal189.7g0g99.9g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g924g323kcal9.2g62.8g4.6g12.9g
Amerikan Pekoni filee, HK374g599kcal78.6g1.1g337g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa374g1123kcal86.1g0g86.1g0g
Maito, Kevyt999g459kcal32g47.9g15g0g
Kananmuna kuorineen punnittu300g377kcal33g0.9g27g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15660kcal1063.8g1558g1161.4g93.4g
Valittu annoskoko5000g7830kcal531.9g779g580.7g46.7g
Annoskoko puolitettuna2500g3915kcal266g389.5g290.4g23.4g
Arvot/100g100g157kcal10.6g15.6g11.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=452094