Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g598g3648kcal113.6g29.9g328.9g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale179g108kcal17.9g9g0.5g131g
Tattarijauho, Myllynparas419g1423kcal54.4g282.6g7.1g22.2g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g299g1077kcal50.8g140.6g23g47.8g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.6g0g0.3g
Fiber husk (1rkl=10g)120g12kcal1.8g0g0.7g101.7g
Vesi2990g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g335g2445kcal3.3g3.3g267.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17636kcal489.8g976g1256.2g606g
Valittu annoskoko5000g8818kcal244.9g488g628.1g303g
Annoskoko puolitettuna2500g4409kcal122.5g244g314.1g151.5g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456365