Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1336g467kcal13.4g86.8g6.7g0g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g27g26kcal1.6g4.5g0.1g0g
Hunaja 11g35kcal0.1g8.6g0g0g
Nautajauheliha 15%1068g2190kcal192.3g0g160.3g0g
Oliiviöljy 21g189kcal0g0g21.4g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 134g499kcal29.8g0g42.7g0g
Munakoiso 2003g448kcal10g62.1g4g50.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 134g265kcal1.8g2.4g26.7g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8383kcal505g354.4g524.8g121g
Valittu annoskoko5000g4192kcal252.5g177.2g262.4g60.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2096kcal126.3g88.6g131.2g30.3g
Arvot/100g100g84kcal5.1g3.5g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456465