Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g965g3282kcal19.3g29g337.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g386g2819kcal3.9g3.9g308.9g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g579g2201kcal168g0.6g168g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 965g611kcal29g46.3g33.8g0g
Fiber husk (1rkl=10g)77g7.7kcal1.2g0g0.5g65.6g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g77g0kcal0g0g0g77.2g
Riisijauho / -hiutale 531g1919kcal40.8g421g3.7g5.3g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g164g123kcal8.2g19.7g0.8g114.9g
Leivinjauhe 193g339kcal10g73g0g1g
Ruokasuola jodioitu 48g1.2kcal0.3g0g0g0g
Paprika punainen 579g170kcal5.4g26.1g2.3g11g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g434g495kcal78.2g3.5g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10001g23934kcal728.6g1246.2g1749g550g
Valittu annoskoko5000g11967kcal364.3g623.1g874.5g275g
Annoskoko puolitettuna2500g5984kcal182.2g311.6g437.3g137.5g
Arvot/100g100g239kcal7.3g12.5g17.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457656