Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 598g5128kcal7.3g0g576.6g0g
Vesi3354g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g398g1382kcal23.9g298.7g5.6g9.6g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g629g2138kcal12.6g18.9g220.1g0g
Maustepippuri, annos 1g4.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 17g47kcal1.8g6.4g0.6g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17392kcal91.2g648g1605.8g28g
Valittu annoskoko5000g8696kcal45.6g324g802.9g14g
Annoskoko puolitettuna2500g4348kcal22.8g162g401.5g7g
Arvot/100g100g174kcal0.9g6.5g16.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=458522