Pyrytuulian Juuressosekeitto 2

269 g Varsiselleri
199 g Juuriselleri
241 g Porkkana
129 g Pinaatti
200 g Keittojuures
45 g tomaatti
600 g vettä

Ainekset peitetään kiehuvalla vedellä ja keitetään kypsiksi ja soseutetaan sauvasekoittimella.

Lopuksi lisätään silputtua herneenversoa ja maustetaan suolalla, kurkumalla, suolattomalla sitruunapippurilla tms.

Vinkki 5:2 dieettiläisille:
Koska keitto on sakeaa niin laita valitsemaasi astiaan vain puolet keitosta ja lisää siihen vettä niin saat enemmän syötävää ja keitto ohenee samalla sopivaksi.

Yksi annos 288 g sisältää 45 kcal lisää vettä niin saat enemmän samoilla kaloreilla.

Koko keitossa jota on 1705 g on yhteensä 271 kcal.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pyrytuulia

Pyrytuulia sanoi...

Jaksaa taas paastota kun keittoa riittää koko päiväksi!

keskiviikko 22.04.2015 klo 10:20

AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka788g87kcal8.7g8.7g1.6g7.9g
Juuriselleri 583g184kcal7.3g26.8g1.2g18.1g
Porkkana 706g231kcal4.4g39.3g1.4g18g
Pinaatti 378g51kcal6.1g1.5g1.1g4.9g
Keittojuures kesäpöytä (Apetit), annos 200g586g176kcal5.3g29.9g1.2g13.5g
Tomaatti 132g30kcal0.7g4.6g0.4g1.8g
Herneenverso, raaka (Järvikylä), annos 50g67g36kcal1.7g6.4g0.1g1g
Vesi1759g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g1586kcal68.4g234.4g14g130.4g
Valittu annoskoko5000g793kcal34.2g117.2g7g65.2g
Annoskoko puolitettuna2500g397kcal17.1g58.6g3.5g32.6g
Arvot/100g100g16kcal0.7g2.3g0.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=459818