Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1484g1124kcal27.7g228.8g3g14.8g
Sipuli (kuorittu)178g48kcal2.3g8.5g0.4g3g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g816g1632kcal138.7g17.1g106.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%297g475kcal8g8g44.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 2226g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6558kcal353.4g524.8g308g35.6g
Valittu annoskoko5000g3279kcal176.7g262.4g154g17.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1640kcal88.4g131.2g77g8.9g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.2g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460395