Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)661g2860kcal142.7g25.8g244.4g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 1982g1914kcal59.6g388.2g6.3g19.6g
Omena, keskikokoinen 200g264g90kcal0.5g18.8g0.8g4.8g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g528g1453kcal153.2g0.5g89.8g0g
Suolakurkku (Rainbow)264g79kcal2.1g15.6g0.3g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1057g1398kcal27.8g33.8g126.8g0g
Tonnikala öljyssä 244g464kcal66.3g0g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16515kcal904.4g965.4g980.8g48.8g
Valittu annoskoko5000g8258kcal452.2g482.7g490.4g24.4g
Annoskoko puolitettuna2500g4129kcal226.1g241.4g245.2g12.2g
Arvot/100g100g165kcal9g9.7g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625