Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g1841g6996kcal130.7g926.1g298.3g33.1g
Raparperi 1211g408kcal8.4g66.6g1.2g17g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g969g1841kcal25.2g50.4g174.4g0g
Kananmuna kuoreton 533g760kcal66.6g1.6g54.6g0g
Sokeri 412g1672kcal0g411.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g78kcal0g19.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g15g53kcal0.5g11.6g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g23615kcal462.8g2973.8g1058g100.2g
Valittu annoskoko5000g11807kcal231.4g1486.9g529g50.1g
Annoskoko puolitettuna2500g5904kcal115.7g743.5g264.5g25.1g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.7g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461355