Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2759g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g459g138kcal4.6g24.3g1.4g11g
Herne 459g316kcal23.2g43g1.8g14.2g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g918g689kcal37.6g114.8g7.3g0g
Sipuli 276g83kcal3.4g13.2g0.6g4.7g
Persilja 129g35kcal1.8g1.4g0.3g10.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g2522kcal141.2g393.4g22.8g80.4g
Valittu annoskoko5000g1261kcal70.6g196.7g11.4g40.2g
Annoskoko puolitettuna2500g631kcal35.3g98.4g5.7g20.1g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461436