Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 4524g3936kcal47.9g827.8g18.1g81.4g
Voi 169g1225kcal2g0.7g137.3g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g121g439kcal4.2g96g4.2g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g91g281kcal10g54.3g6.3g25.3g
Sokeri 97g392kcal0g96.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12546kcal128.2g2150.4g331.8g213.4g
Valittu annoskoko5000g6273kcal64.1g1075.2g165.9g106.7g
Annoskoko puolitettuna2500g3137kcal32.1g537.6g83g53.4g
Arvot/100g100g126kcal1.3g21.5g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461905