Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 97g859kcal0g0g97.2g0g
Sipuli (kuorittu)295g80kcal3.8g14.2g0.6g5g
Porkkana, keskikokoinen 65g416g117kcal2.5g24.8g0.8g10.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka139g15kcal1.5g1.5g0.3g1.4g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g1596g1548kcal111.7g207.5g8g92.6g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1735g521kcal17.3g104.1g3.5g17.3g
Makaroni, pasta 521g1704kcal53g345.6g5.7g17.4g
Pinaatti 174g23kcal2.8g0.7g0.5g2.3g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.5g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9793kcal389.6g1405.8g233.6g294g
Valittu annoskoko5000g4896kcal194.8g702.9g116.8g147g
Annoskoko puolitettuna2500g2448kcal97.4g351.5g58.4g73.5g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14.1g2.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284