Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2097g587kcal12.6g124.8g4.2g52.4g
Kesäkurpitsa1472g250kcal5.9g36.8g8.8g10.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha993g1649kcal188.7g0g99.3g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g22g199kcal0g0g22.1g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 18g56kcal0g13.6g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g18g0.6kcal0g0.2g0.2g0g
Vesi368g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5482kcal414.4g350.8g269.2g125.4g
Valittu annoskoko5000g2741kcal207.2g175.4g134.6g62.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1371kcal103.6g87.7g67.3g31.4g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515