Pyrytuulian Lehtikaalimuhennos

251 g lehtikaali
1- 2 kpl (5 g) valkosipuli
57 g sipuli varsineen
4 dl (367 g) vettä
1 tl oliiviöljy
suola, mustapippuri

Lisää 1 tl oliiviöljyä kuumaan pannuun.

Lisää sipulit ja heti kohta lehtikaali.

Kutista ne ja lisää vesi ja mausteet.

Hauduta kypsäksi.

Yhdessä annoksessa on 172 kcal

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtikaali 1825g726kcal62.8g74.1g10.9g36.5g
Sipuli 414g125kcal5.2g19.9g0.8g7g
Valkosipuli 36g39kcal2.9g5.9g0.2g0.8g
Vesi2668g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 15g41kcal1.6g5.6g0.5g3.9g
Oliiviöljy 36g322kcal0g0g36.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g2507kcal145g211g97.6g96.4g
Valittu annoskoko5000g1253kcal72.5g105.5g48.8g48.2g
Annoskoko puolitettuna2500g627kcal36.3g52.8g24.4g24.1g
Arvot/100g100g25kcal1.5g2.1g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462811