Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell902g992kcal207.4g0g18.9g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g1014g173kcal19.3g21.3g2g0g
Parsakaali pakaste Rainbow1014g203kcal30.4g20.3g0g25.4g
Sipuli (kuorittu)676g183kcal8.8g32.5g1.4g11.5g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%564g733kcal16.9g11.3g73.3g0.6g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)451g744kcal13.5g18g67.6g0g
Oliiviöljy 41g359kcal0g0g40.6g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g338g1184kcal94.7g6.8g87.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9137kcal782g220.4g583.4g75g
Valittu annoskoko5000g4569kcal391g110.2g291.7g37.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2284kcal195.5g55.1g145.9g18.8g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.2g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=463515