Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 1563g5660kcal127g1234.4g8.8g26.6g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 1563g2616kcal433.4g0.2g96.9g0g
Sipuli (kuorittu)536g145kcal7g25.7g1.1g9.1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)45g321kcal0.4g0.4g35.7g0g
Oliiviöljy 45g395kcal0g0g44.6g0g
Valkoviini kuiva 446g306kcal1.4g2.7g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g179g700kcal58.9g0g50.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)67g174kcal8.7g8g12.1g0.3g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g558g692kcal16.7g142.9g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22017kcal1307g2828.6g502g72g
Valittu annoskoko5000g11009kcal653.5g1414.3g251g36g
Annoskoko puolitettuna2500g5504kcal326.8g707.2g125.5g18g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464680