Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2003g2857kcal250.3g6g205.3g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g1335g3471kcal60.1g46.7g360.5g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g668g794kcal21.4g27.4g66.8g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g501g926kcal130.2g2.5g45.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g494g133kcal6.4g23.7g1g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16364kcal936.8g212.6g1357.4g16.8g
Valittu annoskoko5000g8182kcal468.4g106.3g678.7g8.4g
Annoskoko puolitettuna2500g4091kcal234.2g53.2g339.4g4.2g
Arvot/100g100g164kcal9.4g2.1g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464870