Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty3125g4375kcal161.3g873.8g21.3g106.3g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g521g469kcal4.2g99g5.7g0g
Paprikasalaatti, Pirkka521g151kcal5.2g33.9g0g0g
Tonnikala öljyssä 365g692kcal98.9g0g32.8g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g469g375kcal12.2g18.8g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12123kcal563.6g2051g175.8g212.6g
Valittu annoskoko5000g6062kcal281.8g1025.5g87.9g106.3g
Annoskoko puolitettuna2500g3031kcal140.9g512.8g44g53.2g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340