Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g1436g330kcal20.1g48.8g5.7g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g144g138kcal6g24.4g0.3g7g
Sipuli (kuorittu)359g97kcal4.7g17.2g0.7g6.1g
Chili paprika punainen35g14kcal0.7g3.1g0g0g
Sokeri 14g58kcal0g14.3g0g0g
Soijakastike 65g39kcal3.3g6.1g0.1g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g54g89kcal9.4g11.5g0.6g0.4g
Basilika, tuore18g7.2kcal0.6g0.9g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 2872g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g3.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g1546kcal89.6g252.6g15g28.4g
Valittu annoskoko5000g773kcal44.8g126.3g7.5g14.2g
Annoskoko puolitettuna2500g387kcal22.4g63.2g3.8g7.1g
Arvot/100g100g16kcal0.9g2.5g0.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465941