Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl66g165kcal7.9g1g14.5g0.1g
Kukkakaali, pakaste, Apetit1645g280kcal26.3g36.2g3.3g31.3g
Parsakaali, pakaste, Apetit1316g276kcal43.4g25g0g32.9g
Ruokakerma 5%, Valio658g428kcal9.9g27.6g32.9g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)1316g921kcal144.7g32.9g19.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4138kcal464.4g245.4g140.8g128.6g
Valittu annoskoko5000g2069kcal232.2g122.7g70.4g64.3g
Annoskoko puolitettuna2500g1035kcal116.1g61.4g35.2g32.2g
Arvot/100g100g41kcal4.6g2.5g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=46604