Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g1645g6086kcal230.3g1184.2g49.3g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1645g571kcal75.3g31.7g4.9g40.8g
Katkarapu pienet (pirkka)1184g782kcal177.6g0g8.3g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g197g1776kcal0g0g197.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g329g89kcal4.3g15.8g0.7g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18607kcal975g2463.4g521.2g92.8g
Valittu annoskoko5000g9303kcal487.5g1231.7g260.6g46.4g
Annoskoko puolitettuna2500g4652kcal243.8g615.9g130.3g23.2g
Arvot/100g100g186kcal9.8g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=468886