Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1756g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl33g296kcal0g0g32.9g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 274g817kcal50.9g6.9g65.8g0g
Tomaatti 439g100kcal2.5g15.1g1.3g6.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 149g187kcal16.4g0.4g13.5g0g
Makaroni, tumma 659g2368kcal88.9g432.6g19.8g38.8g
Porkkana 220g72kcal1.4g12.2g0.4g5.6g
Lihaliemijauhe/tiiviste 22g64kcal2.4g3.3g4.6g0.1g
Soijarouhe, vaalea 132g506kcal50.7g61g3g13.4g
Atria kevyt jauheliha878g1493kcal166.8g0g87.8g0g
Sipuli 439g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12072kcal771g1105.2g460g143g
Valittu annoskoko5000g6036kcal385.5g552.6g230g71.5g
Annoskoko puolitettuna2500g3018kcal192.8g276.3g115g35.8g
Arvot/100g100g121kcal7.7g11.1g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964