Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2445g8388kcal249.1g1711.3g29.3g85.6g
Voi 443g3210kcal5.3g1.8g359.7g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g44g138kcal4.9g26.5g3.1g12.4g
Sokeri 376g1527kcal0g375.7g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 243g347kcal30.4g0.7g24.9g0g
Hiiva 111g82kcal14.5g1.2g0.4g7.6g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1327g840kcal39.8g63.7g46.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g29063kcal688g4361.8g927.8g211.2g
Valittu annoskoko5000g14532kcal344g2180.9g463.9g105.6g
Annoskoko puolitettuna2500g7266kcal172g1090.5g232g52.8g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403