Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2359g498kcal28.3g80.2g4.7g49.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu189g196kcal14.9g30.8g1.1g4g
Sipuli 377g114kcal4.7g18.1g0.8g6.4g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa660g1981kcal151.9g0g151.9g0g
Smetana283g1104kcal5.9g6.2g118.9g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g189g140kcal8.5g24.3g0.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 943g2089kcal165.1g0g160.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12243kcal758.6g319.2g876.4g119.8g
Valittu annoskoko5000g6122kcal379.3g159.6g438.2g59.9g
Annoskoko puolitettuna2500g3061kcal189.7g79.8g219.1g30g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799