Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado1478g680kcal8.9g162.6g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 1384g469kcal28.5g59.8g2.9g35.3g
Parsa 1164g180kcal14.9g14g2.3g17.5g
Ruokaöljy keskiarvo 126g1111kcal0g0g125.7g0g
Hunaja 94g312kcal0.5g76.2g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 189g41kcal0.6g3g0g0.2g
Jäävuorisalaatti, rapea566g57kcal6.2g4.5g1.1g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5698kcal119.2g640.2g264g119.6g
Valittu annoskoko5000g2849kcal59.6g320.1g132g59.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1424kcal29.8g160.1g66g29.9g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739