Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g63g570kcal0g0g63.3g0g
Sipuli (kuorittu)760g205kcal9.9g36.5g1.5g12.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g1646g461kcal9.9g97.9g3.3g41.1g
Punajuuri 2532g972kcal25.3g174.7g5.1g63.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4414kcal90.2g618.2g146.4g234.6g
Valittu annoskoko5000g2207kcal45.1g309.1g73.2g117.3g
Annoskoko puolitettuna2500g1104kcal22.6g154.6g36.6g58.7g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937