Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g1053g3897kcal62.1g368.6g242.2g22.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g2106g569kcal27.4g101.1g4.2g35.8g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g987g2666kcal177.7g19.7g207.3g0g
Hunaja 53g174kcal0.3g42.5g0g0g
Basilika, kuivattu 2.6g6.7kcal0.4g0.5g0.1g1.1g
Suola, annos 3g7.9g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma527g632kcal16.9g23.7g52.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 263g331kcal29g0.7g23.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16549kcal627.6g1113.6g1060.4g118g
Valittu annoskoko5000g8275kcal313.8g556.8g530.2g59g
Annoskoko puolitettuna2500g4137kcal156.9g278.4g265.1g29.5g
Arvot/100g100g166kcal6.3g11.1g10.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56158