Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 939g3223kcal95.7g657.5g11.3g32.9g
Sokeri 246g997kcal0g245.4g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 636g882kcal79.5g1.9g62.3g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 289g1534kcal0g0g173.4g0g
Kaurajuoma, GoGreen2890g1156kcal28.9g173.4g28.9g17.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15583kcal408.2g2156.4g551.8g100.4g
Valittu annoskoko5000g7791kcal204.1g1078.2g275.9g50.2g
Annoskoko puolitettuna2500g3896kcal102.1g539.1g138g25.1g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526