Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino689g2344kcal158.5g365.3g25.5g41.4g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g69g78kcal0.5g15.9g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl689g262kcal6.9g62g0g0g
Sokeri 18g75kcal0g18.4g0g0g
Rypsiöljy 129g1138kcal0g0g128.7g0g
Basilika, tuore 46g13kcal1.4g0.5g0.4g0.7g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g574g1407kcal103.4g3.4g109.1g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g1149g230kcal6.9g37.9g3.4g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1609g209kcal18g15.8g3.2g19.3g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.5g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11569kcal595.6g1047.4g541g124g
Valittu annoskoko5000g5785kcal297.8g523.7g270.5g62g
Annoskoko puolitettuna2500g2892kcal148.9g261.9g135.3g31g
Arvot/100g100g116kcal6g10.5g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565