Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 797g264kcal0g4g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g37g39kcal2.9g6.1g0.2g0.7g
Kurkku,tuore 100g1993g191kcal12g27.9g2g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)2125g1275kcal72.3g95.6g74.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3711kcal174.4g309.6g153.2g1.4g
Valittu annoskoko5000g1855kcal87.2g154.8g76.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna2500g928kcal43.6g77.4g38.3g0.4g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712