Porkkanakakku

Kuivat ainekset:

5dl vehnäjauhoja
4dl sokeria
4tl leivinjauhetta
2tl kanelia
1dl mantelirouhetta

Kosteat ainekset:
6dl porkkanaraastetta
1,25dl rypsiöljyä
4 kananmunaa

Sekoita ensin kuivat aineet ja lisää sitten loput.

Voitele rengasvuoka ja paita kakkua 150c noin 50 minuuttia.

Odota jäähtymistä ja kuorruta.

Kuorrutus:

100gr tuorejuustoa
1rkl margariinia
225gr tomusokeria
1tl vaniljasokeria
Sekoita ja levitä kakun päälle.

Loppusilaukseksi:
100 gr wiener crush rouhetta.

Ei todelankaan laihduttajan kakkku, mutta hyvää silloin tällöin!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Centrum

Truu sanoi...

Tästä tulee kivasti pellillinen kakkua :) paistoajaksi muutin n. 35-40 min.

sunnuntai 30.08.2009 klo 21:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Wiener Nougat Crush (Fazer), annos 150g271g1044kcal18.4g165.4g73.2g0g
Flora, vihreä 70%41g252kcal0.2g0.2g28.5g0g
Philadelphia extra light tuorejuusto 5%271g298kcal29.8g9.5g13.8g1.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g43kcal0g10.7g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g610g2440kcal0g610.1g0g0g
Porkkanaraaste 200g990g267kcal5.9g52.5g2g24.7g
Rypsiöljy rainbow252g2270kcal0g0g252.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu597g752kcal65.6g1.8g53.7g0g
Mantelirouhe pirkka (Pirkka)119g716kcal25.1g7.9g64.4g8.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g22g79kcal0.8g17.3g0.8g0g
Leivinjauhe 54g95kcal2.8g20.5g0g0.3g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl922g3688kcal0g921.9g0g0g
Vehnäjauho X-tra841g2942kcal109.3g596.8g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g29772kcal515.8g4829.2g995.6g70g
Valittu annoskoko5000g14886kcal257.9g2414.6g497.8g35g
Annoskoko puolitettuna2500g7443kcal129g1207.3g248.9g17.5g
Arvot/100g100g298kcal5.2g48.3g10g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58496