Ratatualle

Paista kevyesti öljyssä porkkanat ja sipulit lisää vesi ja vihannes lientä anna hautua 20 min. paista loput raaka-aineet mausta mustapippurilla timjamilla ja oregaanolla lisää tl hunajaa ja paseerattu tomaatti jatka hauduttamista 10 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2795 grammaa

Aipi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g537g150kcal3.2g31.9g1.1g13.4g
Vesi179g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 36g118kcal0.2g28.9g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl45g397kcal0g0g44.7g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)895g268kcal8.9g53.7g1.8g8.9g
Nauris 358g98kcal3.6g15g1.1g6.8g
Parsakaali brokkoli 626g220kcal28.9g12.2g1.9g15.7g
Paprika, punainen537g138kcal4.8g24.7g2.1g10.7g
Sipuli 1073g325kcal13.4g51.5g2.1g18.2g
Kesäkurpitsa zucchini 716g129kcal4g17.9g2.9g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3687kcal134g471.6g115.4g157.4g
Valittu annoskoko5000g1843kcal67g235.8g57.7g78.7g
Annoskoko puolitettuna2500g922kcal33.5g117.9g28.9g39.4g
Arvot/100g100g37kcal1.3g4.7g1.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58753