Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g52g51kcal0.8g13.1g0.1g5.5g
Mantelirouhe, 1 rkl105g605kcal22.1g5.5g52.9g12.1g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl262g131kcal0g28.8g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g1309g785kcal5.2g196.3g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä655g1113kcal6.5g288g6.5g0g
Flora Vanilla 12%1309g2487kcal58.9g209.4g157.1g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g1309g851kcal144g55g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12045kcal475g1592.2g441g35.2g
Valittu annoskoko5000g6022kcal237.5g796.1g220.5g17.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3011kcal118.8g398.1g110.3g8.8g
Arvot/100g100g120kcal4.7g15.9g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301