Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 25g79kcal3.6g4.5g3.2g9.2g
Vesi, vesijohtovesi 1567g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk895g240kcal5.4g47.4g1.8g12.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g224g63kcal1.3g13.3g0.4g5.6g
Peruna, vanha, kuorittu 761g579kcal14.3g117.9g1.5g7.6g
Paprika punainen 381g111kcal3.6g17.1g1.5g7.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Sipuli 123g37kcal1.5g5.9g0.2g2.1g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g895g1522kcal170.1g0g89.5g0g
Ketsuppi, Heinz112g115kcal1g27g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5531kcal404.4g472g196.6g91.8g
Valittu annoskoko5000g2765kcal202.2g236g98.3g45.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1383kcal101.1g118g49.2g23g
Arvot/100g100g55kcal4g4.7g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019