Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)1261g2647kcal302.5g0g163.9g0g
Ruohosipuli 168g38kcal2.3g2.9g1g4g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale630g2143kcal138.7g0g163.9g0g
Perunasipulisekoitus 500g2101g1429kcal33.6g313g2.1g0g
Ruokakerma Valio 5%840g504kcal10.1g23.5g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13522kcal974.4g678.8g745.8g8g
Valittu annoskoko5000g6761kcal487.2g339.4g372.9g4g
Annoskoko puolitettuna2500g3380kcal243.6g169.7g186.5g2g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576