Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen385g127kcal12.7g18.9g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio385g540kcal10.8g25g46.2g0g
Kirjolohifilee 963g1593kcal161.4g0g106g0g
Sipuli (kuorittu)193g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Tomaattisose tomaattipyree 135g103kcal6.1g17.4g0.3g1.3g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g87g56kcal6.5g7.8g0.4g0.1g
Vesi1927g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g116g19kcal0.8g3.5g0.1g2.3g
Peruna, keskikokoinen 60g578g347kcal8.7g75.1g0.6g5.2g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 193g335kcal33.9g0g22.3g0g
Tilli, tuore 39g12kcal1.4g0.3g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6364kcal489.6g314.4g353.2g26g
Valittu annoskoko5000g3182kcal244.8g157.2g176.6g13g
Annoskoko puolitettuna2500g1591kcal122.4g78.6g88.3g6.5g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.1g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890