Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 52g16kcal1.9g0.5g0.4g1.1g
Kalaliemikuutio 58g176kcal5.8g19.6g8.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 524g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 314g239kcal14.1g40.5g0.6g3.1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1309g1702kcal39.3g26.2g170.2g0g
Purjosipuli524g100kcal9.4g12.6g1g11g
Paprika punainen 681g199kcal6.4g30.6g2.7g12.9g
Tonnikala öljyssä 1466g2782kcal397.6g0g131.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 73g648kcal0g0g73.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11720kcal949g260g776.2g57.4g
Valittu annoskoko5000g5860kcal474.5g130g388.1g28.7g
Annoskoko puolitettuna2500g2930kcal237.3g65g194.1g14.4g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080