Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 10g28kcal1.5g0g2.4g0g
Sokeri 489g1986kcal0g488.7g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1957g6654kcal39.1g58.7g684.9g0g
Mustikka, Pakkasmarja1957g652kcal9.8g125.2g11.7g64.6g
Marenki 587g1611kcal29.8g365.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g21859kcal160.4g2077g1398.6g129.2g
Valittu annoskoko5000g10930kcal80.2g1038.5g699.3g64.6g
Annoskoko puolitettuna2500g5465kcal40.1g519.3g349.7g32.3g
Arvot/100g100g219kcal1.6g20.8g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62218