Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 84g279kcal0.4g68.2g0g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 422g124kcal4g19g1.7g8g
Hapankaali 1688g475kcal18.1g72.6g3.2g34.6g
Vesi, vesijohtovesi 844g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste844g211kcal7.6g40.5g2.5g24.5g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen844g1173kcal160.3g0g59.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl42g380kcal0g0g42.2g0g
Sipuli (kuorittu)211g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5396kcal386.2g420.8g218.2g141.4g
Valittu annoskoko5000g2698kcal193.1g210.4g109.1g70.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1349kcal96.6g105.2g54.6g35.4g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62417